Menu

Nordic Store

Om SARMs (Vad det är, hur det fungerar och vad är fördelarna med)

SARMs:

MK677/IBUTAMOREN
RAD140/TESTOLONE
CARDARINE/GW501516
YK11
OSTARINE/MK2866
LIGANDROL/LGD4033

 

MK677/IBUTAMOREN

VAD ÄR MK677 (IBUTAMOREN)?
MK677 är en selektiv agonist av ghrelinreceptorn och en tillväxthormonsekretagog som stimulerar tillväxthormonet. Det är för närvarande under utveckling som en potentiell behandling av minskad nivå av tillväxthormoner (tillväxthormonbrist) och svaghet hos äldre.

Den har många olika namn som MK-0677, L163,191, MK-677, MK677 och Ibutamoren. Mänskliga studier har visat sig bibehålla aktivering av GH-IGF-1, ökning av fettfri kroppsmassa och benmineraldensitet. Det faktum att MK677 kan främja frisättning av tillväxthormon är en av de främsta anledningarna till att den har blivit så populär.

Det har visats att öka frisättningen av, och producerar förhöjda ökningar av flera hormoner inklusive GH och insulinliknande tillväxtfaktor 1 (IGF-1)

HUR FUNGERAR IBUTAMOREN?
Ibutamoren främjar utsöndringen av tillväxthormonet (GH) och ökar insulinliknande tillväxtfaktor 1 (IGF1). Det kan öka tillväxthormonet genom att selektivt efterlikna hormonet: Ghrelin. Och bindande till en av ghrelinreceptorerna GHSR i hjärnan. När GHSR har aktiverat det släpper spikar av tillväxthormon.

GHSR styr din aptit, biologiska rytmer, nöje och humör. Det är därför många användare upplever mycket hunger när man använder MK677.

Ibutamoren är så bra eftersom det ökar tillväxthormonnivåerna men ökar inte i andra hormoner som kortisol.

HUR ANVÄNDER DU MK677?
Studier har visat skapa resultat med 0,2 mg / kg och upp till 0,8 mg / kg som skulle ligga i intervallet 15 mg till 80 mg per dag MK677. Detta gjordes på barn med GH-brist. Den enda tog det i 7 dagar.

Ju längre du tar Ibutamoren desto fler fördelar får du. En populär dos av MK677 skulle vara 10-30 mg per dag. Studier har visat en 80 ökning av IGF-1 med 25 mg per dag.

Vissa användare rapporterar att ta 10mg före sängen och 10mg när de vaknar. Det finns en möjlighet att uppleva slöhet när du tar det när du vaknar.

VILKA ÄR FÖRDELARNA OCH BIVERKNINGARNA AV MK677?


Fördelar:

 • Ökad kvalitet på sömn (REM-kvalitet) och sömntid.
 • Förbättrad kvalitet på hud, hår och naglar.
 • Ökning av fettfri kroppsmassa och bentäthet.
 • Oralt tagen.
 • Förhöjt metaboliskt tempo som leder till förlust av kroppsfett.
 • Genom att öka IGF-1 kan det förbättra minne och lärande.
 • Snabbare läkning av sår och vävnadsregenerering.

Bieffekter:

 • Ökning av aptit.
 • Ökning av fastande blodglukos.
 • Minska insulinkänsligheten.
 • Vattenretention.

 


 

RAD140/TESTOLONE


VAD ÄR RAD140?
RAD140, även känd som Testolone eller RAD-140, är en selektiv androgenreceptormodulator. RAD140 SARM används för att behandla olika sjukdomar som muskelspray och bröstcancer. RAD140 utvecklas för närvarande av läkemedelsföretaget Radius Health Inc.

Olika studier utförde testning RAD140 på råttor och apor, resultaten av dessa test har visat att Testolone är en mycket kraftfull SARM. Testpersonerna hade visat en allvarlig ökning av fettfri kroppsmassa vid måttliga doser. Resultat har visat att RAD 140 har en mer anabol effekt än testosteron, vilket är ganska imponerande eftersom Testolone inte har några hårda biverkningar.

VILKA ÄR FÖRDELARNA OCH BIVERKNINGARNA AV RAD 140?
RAD140 är en ny SARM som har liknande effekter av anabola steroider men utan de hårda biverkningarna. RAD-140 binder direkt till androgena receptorer i dina muskler och ben eftersom det bara binder till dessa specifika androgenreceptorer som orsakar anabola steroidliknande effekter.

Fördelar:

 • Ökning av fettfri kroppsmassa (LBM)
 • Förbättring av Muscle Strength hand Fysisk prestanda
 • Förbättring av benstyrkan
 • Förbättra livskvaliteten (QOL)

Biverkningar:

 • Forskare har ännu inte stött på några biverkningar när de använder RAD140

HUR FUNGERAR RAD140?
RAD140 samverkar med androgenreceptorerna på samma sätt som en stor dos testosteron skulle. Det är en av de nyare SARMs ute, men har visat mycket lovande resultat. Denna SARM ger i grunden samma resultat som att använda testosteron, men utan biverkningar. Det är säkerligen en av de starkare SARMs tillsammans med LGD-4033, vilket ger snabba fettfri muskler och styrka vinster om de används korrekt.

HUR ANVÄNDER DU RAD-140?
Eftersom rad 140 har en halveringstid på 24 timmar kan du dosera det en gång om dagen. För bulking rekommenderas doseringen var som helst från 20 till 30 mg för var som helst från 6 till 12 veckor. För skärning kan SARM RAD-140 i stor utsträckning hjälpa dig att behålla muskelmassa, den föreslagna dosen är cirka 20 mg under 6 till 12 veckor. Under ett snitt kan man, när man har ett kaloriunderskott, till och med få en viss muskelmassa och styrka vid RAD-140. Längre cykler rekommenderas för att få ut det mesta om muskelvinster.

RAD-140 ERFARENHETER?
Många människor som tidigare använt RAD-140 är mycket nöjda med resultaten de har fått. Användare rapporterar snabba fettfri muskelvinster och deras styrka går upp mycket snabbt. De flesta användare rekommenderar att cykeln förlängs till minst 10-12 veckor, bara för att de kände sig mycket positiva på RAD-140 och givetvis fördelen av att få muskler snabbt.

 


 

CARDARINE (GW501516)


VAD ÄR CARDARINE?
GW501516 skapades av Glaxo Smith och Ligand Pharmaceuticals 1992. Cardarine är händerna ner den bästa blandningen där ute för att öka din fysiska prestanda. Det ger inte bara dig en galen uthållighet, men den har också bra fettförbränningsegenskaper. Det finns en anledning till att så många topputlänningar väljer att använda cardarine.
Bästa idrottare? Ja det stämmer.
För att ge dig ett exempel på den framgång som kan erhållas med cardarine är det välkända fallet av Elena Lashmanova, som testade positivt för cardarine efter att ha brutit världsrekordet på 20 km. Eftersom GW501516 missbrukades av olika idrottare i olika sporter valde WADA att förbjuda föreningen 2009.

HUR FUNGERAR CARDARINE?
Nu undrar du förmodligen hur fungerar cardarin?
GW501516 binder till PPAR-receptorn. PPAR står för peroxisomproliferatoraktiverade receptorer, de är en grupp av kärnproteinreceptorer som reglerar uttrycket av gener. Dessa receptorer spelar en mycket viktig roll i gener som är kopplade till energiförbrukningen.

RESULTAT AV GW501516
Det är dags att flytta på de mer intressanta sakerna, och vad man kan förvänta sig av cardarine. Som tidigare nämnts används cardarine på grund av den chockerande ökningen i fysisk prestanda.
Den största fördelen med cardarine är förbättringen av kardiovaskulär uthållighet, du kommer att kunna öka arbetsbelastningen och intensiteten varje session. GW-501516 har också visat sig bidra till att bränna kroppsfett, vilket innebär ökad strimmor och vaskulärhet. Det finns inga östrogena biverkningar eftersom det inte finns någon omvandling av testosteron till östrogen. Och på toppen av det, hjälper cardarine också till att öka näringseffektiviteten.

FÖRDELAR MED CARDARINE?
Totalt sett är GW-501516 en utmärkt förening att använda. Låt oss lista alla fördelar med att använda Cardarine ytterligare en gång:

 • Ökad fysisk prestanda;
 • Ökad kardiovaskulär uthållighet;
 • Ingen undertryckning av naturlig testosteronproduktion;
 • Behöver inte en postcykelterapi (PCT);
 • Ingen östrogenomvandling;
 • Stimulerar fettförlusten signifikant.

BIVERKNINGAR MED CARDARINE?
Det finns inga stora biverkningar som är värda att nämna när du använder cardarine. Du kan läsa mycket online om GW501516 som orsakar cancer, vilket inte är riktigt sant. Ofta sätter dessa människor tillbaka påståendet genom att återfå en studie gjord på gnagare som utvecklat cancer under kliniska prövningar.
Vad de lämnar ut är att råttorna gavs mycket högre doser än den föreslagna dosen på 20 mg per dag. För att uttrycka det i perspektiv fick råttorna 10 mg / kg under en klinisk prövning. Vilket för en 75kg man skulle motsvara 750mg cardarine per dag. Detta innebär att de fick 37 och en halv gånger den föreslagna dosen på 20 mg per dag.
Det finns många ämnen som kan orsaka skada när du tar 37 och en halv gånger den rekommenderade dosen, men du bör använda GW501516 på egen risk.

 


 

YK11

 

VAD ÄR YK11?
YK11 är också en selektiv androgenreceptormodulator (SARM) som en myostatininvånare. YK11 är en ny SARM som fortfarande studeras. Även om det bara har gjorts några studier om YK11 har de varit mycket lovande. Forskare har dragit slutsatsen att YK11 är en av de mest kraftfulla SARMs där ute, direkt bindande till androgenreceptorerna och orsakar anabola liknande effekter.
"YK11 visade sig vara en lämplig anabol SARM"

Forskare upptäckte att YK11 hade en starkare anabole effekt än anabola steroider men utan biverkningar, så att du kan förvänta dig mycket mer information om YK11 snart. År 2011 slog forskaren Yuichiro Kanno från Toho-universitetet slutsatsen att YK11 tillhörde SARMs-familjen.

HUR FUNGERAR YK11?
YK11 binder direkt till androgenreceptorerna i kroppen. Förutom att det är en selektiv androgenreceptormodulator (SARM) YK11, fungerar den också som en myostatininhibitor.

YK11 är ännu starkare än Dihydrotestosteron (DHT). Forskare har dragit slutsatsen att YK11 ökar Myf5, MyoD och myogenin mer än DHT gör. Myf5, MyoD och myogenin är proteiner involverade i muskel differentiering.

HUR ANVÄNDER DU YK-11?
YK11 är kanske det starkaste SARM där ute just nu. Minsta rekommenderade dosering är 5 mg, härifrån kan du bygga upp till 10-30 mg om du känner dig bekväm nog. Ofta högre doser kommer också att bära mer biverkningar, så det här är något du bör tänka igenom innan du kör. YK11 har en kort halveringstid på cirka 6-8 timmar, så dosering två gånger om dagen är nödvändigt. Många användare älskar absolut YK11 för de styrka vinster det ger dem.

Eftersom YK11 är en ganska ny SARM och det fortfarande undersöks, rekommenderar vi bara att stapla det med andra SARMs som MK677 tills vi lär oss mer om de möjliga biverkningarna. Förutom att YK11 är en mycket stark SARM, har den också de vanliga fördelarna som andra SARMs ger, såsom ökning av styrkan, fettfri kroppsmassa och återhämtar sig snabbare från träningen. Nackdelen med YK11 är att det inte har gjorts några försök med människor eller djur.

YK11 ERFARENHETER?
De flesta användare av YK11 är mycket nöjda med resultatet de har fått från sin cykel. Den söta platsen för YK11 verkar vara cirka 20 mg för de flesta användare. Människor som har sprang olika SARMs tidigare är förvånad över vad YK11 gjorde för sina kroppar. Sammanfattningsvis är recensionerna mycket positiva och användarna rapporterar att de förlorar kroppsflöden samtidigt som de får fettfri kroppslmassa, vilket är helt galet att tänka på. Andra användare stackar ofta YK-11 med andra SARMs som RAD-140 och MK-677, vilket ger en synergisk effekt när de kombineras.

YK11 DOSERING?
Halveringstiden för YK-11 är 6-8 timmar vilket innebär att du behöver tidsdos två gånger om dagen. Till exempel 5 mg på morgonen och 5 mg på kvällen. Vanligtvis används minst 5 mg som en bra dosering. Se dock till att börja med en låg dos och gå därifrån. För närvarande är YK11 fortfarande en forskningskemikalie, så exakta doser är svåra att bestämma. Erfarenheten har visat att en dos av 5 till 20 mg är en medeldos som kan ge bra resultat. Du kan förvänta dig ökad fettfri kroppsmassa såväl som galen styrka vinster.

VILKA ÄR FÖRDELARNA OCH BIVERKNINGARNA AV YK11?
YK11 är utan tvekan den starkaste SARM där ute. Eftersom YK11 fortfarande studeras av forskare kan det finnas fler biverkningar som ännu inte ska upptäckas.

fördelar:

 • Förbättring av fettfri kroppsmassa (LBM).
 • Förbättring av Muscle Strength hand Fysisk prestanda.
 • Förhindra förlust av muskelmassa under viktminskning.
 • Förbättra livskvaliteten (QOL).
 • Hormonnivåerna går tillbaka till baslinjen efter användning.
 • Myostatin-hämmare.


Bieffekter:

 • Suppression av naturlig testosteronproduktion (dosberoende).
 • Liten aggression ökar.
 • Lätt lever toxicitet (dosberoende).
 • YK11 främjar myostatin.

Slutsats
Som nämnts i den här artikeln är YK11 väldigt imponerande när det gäller potentiell styrka och fettfri kroppsmassa. Det här är de främsta anledningarna till att YK11 har blivit så populär. Det är en mycket lovande förening men kliniska studier har ännu inte genomförts, vilket är en nackdel. Det faktum att YK11 är en SARM såväl som en myostatininvånare är vad som skiljer den från andra SARMs. Denna SARM bör definitivt inte tas lätt. Förhoppningsvis kommer det att finnas mer information om denna förening i framtiden.

 


 

OSTARINE (MK2866)

 

VAD ÄR OSTARINE?
Ostarine, även känd som Enobosarm, MK-2866 eller MK2866, är en selektiv androgenreceptormodulator (SARM). Denna SARM används för att undvika och behandla tillstånd som muskelavfall och osteoporos. SARM-ostarine har stor nytta för dem som lider av muskelsvaddande sjukdomar som: kakexi, sarkopi och muskelatrofi. Det har också sin användning i hormon eller testosteronplaceringsbehandling (HRT / TRT).

VILKA ÄR FÖRDELARNA OCH BIVERKNINGARNA AV OSTARINE?
MK2866 är en bra SARM eftersom den binder direkt till androgenreceptorerna och det ökar proteinsyntesen precis som anabola steroider. Ostarine har inte otäcka biverkningar som östrogenomvandling eller DHT-omvandling som har varit känd för att orsakas av steroider. Som vi vet från föregående kapitel används MK2866 för att förebygga och bota muskelavfall. Det är här ostarines potential kommer i spel, det faktum att ostarine kan förhindra muskelavfall betyder att det också har stor potential att bygga fettfri kroppsmassa.

För idrottsmän, kroppsbyggare och fitnessentusiaster betyder det att ostarine kan användas både för att bulka och deffa eller till och med kompensera. För bulkning innebär detta snabba magra muskel- och styrkavinster utan oönskade biverkningar som gynekomasti och vätskeretention. För deffning kommer ostarine att förhindra att musklerna förloras under ett kaloribalans. Utöver sina förmåner för muskelförhindrande har det också fördelen att läka och reparera ledskador som har backats upp av olika studier.

Biverkningarna av ostarine är mycket begränsade, i jämförelse med andra droger är den väldigt användarvänlig. Den enda biverkningen du kan uppleva från ostarine är en mild testosteronavstängning om du väljer att köra den i längre cykler.

HUR FUNGERAR OSTARINE?
Ostarine binds direkt till androgenreceptorerna och kommer också att öka proteinsyntesen och bygga fettfri kroppsmassa. Denna SARM visar osteo (ben) och myo (muskulär) selektiv anabol aktivitet. Bindningen och stimuleringen intensifierar proteinsyntesen och bygger muskler.

HUR ANVÄNDER DU OSTARINE?
Ostarine är en utmärkt SARM eftersom den kan användas för både bulkning och deffning. MK2866 har en halveringstid på 24 timmar, vilket innebär att doseringen en gång om dagen är tillräcklig.

För bulkning rekommenderas att starta vid 20 mg per dag, beroende på din kroppsvikt kan du arbeta upp till 30-35 mg per dag. Cykeln själv bör varas var som helst från 4 till 8 veckor. En högre dosering kommer naturligtvis att ge dig högre risk för en fullständig avstängning av ditt testosteronsystem, så en PCT (Post Cycle Therapy) är definitivt ett måste.

För deffning kan MK2866 hjälpa dig mycket i att bevara muskelmassa. Minst 15 mg MK2866 ska vara tillräckligt för att hjälpa dig att hålla fast vid din muskelmassa under ett kaloribalans.

OSTARINE ERFARENHETER?
MK2866 får många positiva recensioner eftersom det är ett solidt alternativ till anabola steroider. Användare rapporterar om ren ökning av muskelmassa på mellan 2 till 5kg efter att ha avslutat cykeln. Styrkvinsterna med att använda MK2866 är också mycket imponerande, vissa användare har rapporterat att lägga till 30 kg på bänkpressen på 4 veckor! Många användare skulle gärna använda ostarine igen för en andra cykel eftersom det var allt de väntade.

 


 

LGD4033 (LIGANDROL)

 

VAD ÄR LGD4033?
LGD är en selektiv androgenreceptormodulator (SARM), utvecklad för behandling av muskelsvaddande sjukdomar och osteoporos. LGD4033, även kallad Ligandrol, LGD-4033 eller VK5211, upptäcktes ett bolag som heter Ligand Pharmaceuticals och är för närvarande fortfarande under utveckling.

"Tidigare resultat från studier som utvärderar VK5211 hos djur och människor har visat lovande anabola effekter på ben och muskelmassa"

LGD4033 förväntas ge fördelarna med testosteron med förbättrad säkerhet, tolerans och acceptans på grund av vävnadsselektiva verkningsmekanismer och administrering av oral administrering.

I en studie som gjordes med 76 friska män (21-50 år) tolererades LGD väl och fettfri kroppsmassa ökade på dosberoende upp till 1,5 kg om 3 veckor. Hormonnivåer och lipider återvände till baslinjen efter avslutad behandling. Slutsatsen av denna studie var att LGD är säker, hade en gynnsam farmakokinetisk profil och ökad fettfri kroppsmassa under denna 3 veckors period utan förändring i det prostataspecifika antigenet.

VILKA ÄR FÖRDELARNA OCH BIVERKNINGARNA AV LGD4033?
Den största fördelen med LGD4033 är ökningen av fettfri kroppsmassa (LBM), muskelstyrka och prestanda. Studierna visar att det finns nästan inga biverkningar när du använder LGD.

fördelar:

 • Förbättring av fettfri kroppsmassa (LBM)
 • Förbättrad muskelstyrka hand Fysisk prestanda
 • Förbättring av benstyrkan
 • Förbättra livskvaliteten (QOL)
 • Hormonnivåerna går tillbaka till baslinjen efter användning

Bieffekter:

 • Suppression av naturlig testosteronproduktion (dosberoende)
 • Vattenretention

HUR FUNGERAR LGD4033?
LGD4033 är en selektiv androgenreceptormodulator eller med andra ord SARM. De är avsedda att ha samma effekt som anabola steroider men med färre biverkningar, eftersom de är mycket mer selektiva i sin verksamhet, vilket gör att de kan användas för många fler kliniska indikationer.

SARMs kan tas oralt och blev designmolekyler som selektivt inriktar sig på androgenreceptorn, vilket innebär att den kan rikta receptorerna mer effektivt än normalt testosteron.

HUR ANVÄNDER DU LGD?
LGD kommer i kapslar och tas oralt. Normala doser kan variera från 1 mg till 10 mg per dag i 6-12 veckor. Du kan välja att öka dosen långsamt från 5 mg i 4 veckor och därefter 10 mg under 6 veckor. Eller du kan bara ta 10 mg per dag i 10 veckor rakt. Det finns inte mycket forskning gjord på den långsiktiga doseringen av LGD. Många människor tycker att 10 mg om dagen är den perfekta dosen för fettfri kroppsmassa och nästan inga biverkningar.

LGD4033 ERFARENHETER?
Eftersom Ligandrol fortfarande är en forskningskemi är det bara anekdotiska erfarenheter. Massor av människor säger att LGD-4033 ger dem en stor ökning i den totala kroppsmassan, vissa säger till och med att vinna 15 kg på 10 veckor med 10 mg per dag. Många säger att de upplever vätskeretention så att mycket vikt uppnås är vatten, men också fettfri kroppsmassa.

Folk säger att 10 mg per dag är gränsen och bör inte överskridas. Många människor ökade mycket i vikt, men fick också mycket styrka. Några personer ökade 40 kg på bänkpress efter några veckor. LGD4033 ger vissa människor mycket massa i deras delts och trapezius, ännu mer än vanliga anabola steroider!

Sammantaget är människor mycket nöjda med sina resultat och tycker att LGD är ett bra sätt att få fettfri kroppsmassa och övergripande styrka i gymmet